Renovatie van uw bestaande dakkapel

renovatie dakkapel

Stel voor, u heeft een dakkapel van hout die in slechte staat is en u zou graag willen dat u daar geen omkijken meer naar had en niet om de zoveel jaar weer het dak op moet gaan om de dakkapel te gaan schilderen.

Wij kunnen dan uw dakkapel een renovatie beurt laten ondergaan dat wil zeggen de buitenkant van de dakkapel vernieuwen en een nieuw kozijn in de bestaande dakkapel plaatsen. Dit kan een houten kozijn zijn maar ook een kunststof kozijn in de kleuren naar keuze. Dan is het buiten (en eventueel binnen) weer geheel nieuw zodat ook ù van alle moderne comfort kunt genieten

Wat gebeurt er bij de renovatie van een dakkapel:

blokje Oude beglazing verwijderen
blokje Kozijn demonteren en vervangen
blokje Lood vervangen
blokje Zijwangen en boeidelen demonteren
blokje Zijwangen vervangen door een materiaal naar keuze (Trespa, Keralit rabatdelen, W.B.P. garantieplaat of Red Cedar rabatdelen)
blokje Boeideel vervangen door Trespa, Keralit boeideel, W.B.P. garantieplaat of Red Cedar boeideel
blokje Nieuw houten of kunststof kozijn plaatsen in de bestaande sparing voorzien van dubbele isolerende beglazing (HR+ of HR++) eventueel voorzien van ventilatieroosters
blokje Voor zover mogelijk proberen we de isolatie van de dakkapel aan te passen en deze te verbeteren.
blokje Afvoeren van het afval (meerprijs)

Als er lekkage is aan de dakkapel dan zal de dakbedekking ook vernieuwd moeten worden, dit is niet altijd het geval maar als u besluit om dit ook te laten uitvoeren dan kunnen wij dat ook op dezelfde dag gelijk realiseren.

Renoveren of vervangen?Wanneer de renovatiewerkzaamheden te omvangrijk zijn is het misschien raadzaam om door ons twee offertes te laten maken, één voor de renovatie en één voor een totaal nieuwe dakkapel.


Maak een vrijblijvende inmeetafspraakHet is raadzaam om een vrijblijvende afspraak met ons te maken, om een zo goed mogelijk op uw wensen afgestemde offerte voor u te kunnen maken. Onze adres-/contactgegevens kunt u vinden op de contact pagina van deze site.Nieuwsgierig naar onze prijzen?

button_offerte_aanvragen      button_contact


naar boven